Vloer- en tegelwerken

Tegelwerken zijn de bijna laatste werken bij een bouwproject. Maar het zijn wel uiterst belangrijke werken! Enerzijds omdat slecht geplaatste vloeren niet mooi zijn en voor grotere schade kunnen zorgen en anderzijds omdat je een tegel voor vele jaren hebt en je jezelf er dus echt goed bij moet voelen.

New Floor Creation voert voor jou die vloerwerken uit. Wij verzorgen ook totaalprojecten voor het uitbreken van bestaande vloeren, chape leggen en afwerken met een nieuwe tegelvloer.  

Waarom tegels?

Er zijn natuurlijk veel redenen waarom een tegelvloer al jarenlang de favoriete afwerking voor veel huizen is. Tegels zijn makkelijk in onderhoud, relatief snel te plaatsen, beschikbaar in alle stijlen en formaten én in alle prijsklassen.

Bovendien zijn ze slijtvast, meestal ongevoelig voor vlekken en gaan ze heel goed samen met de populaire vloerverwarming. Eindeloos veel mogelijkheden dus die passen in elk interieur, logisch dat de tegel vloer nummer één blijft.

Professionele tegelzetters

Iedere bouwer die een beetje handig is denkt er wel eens aan om zelf tegels te leggen. Het lijkt ook niet zo moeilijk. Maar vergis je niet! Er worden vaak fouten gemaakt bij het leggen van een vloer die op termijn kunnen zorgen voor grote schade en jaren later nog steeds frustratie veroorzaken.

Zo moet de chape goed uitgedroogd zijn vooraleer je gaat tegelen. Als er nog teveel vocht in de chape zit dan zet dat uit met loskomende vloer en barsten tot gevolg. Vaak wordt er ook te snel opgevoegd, terwijl het vocht uit de tegellijm eerst via die voegen moet verdampen.

Contacteer ons voor
meer info of een vrijblijvende offerte
Sitemap
Voorwaarden


Vismarkt 2
3980 Tessenderlo

Privacy & Cookie Policy

Verkoopsvoorwaarden

BE0719413069

© 2021 New Floor Creation