Vloer- en tegelwerken

Tegelwerken zijn de bijna laatste werken bij een bouwproject. Maar het zijn wel uiterst belangrijke werken! Enerzijds omdat slecht geplaatste vloeren niet mooi zijn en voor grotere schade kunnen zorgen en anderzijds omdat je een tegel voor vele jaren hebt en je jezelf er dus echt goed bij moet voelen.

New Floor Creation voert voor jou die vloerwerken uit. Wij verzorgen ook totaalprojecten voor het uitbreken van bestaande vloeren, chape leggen en afwerken met een nieuwe tegelvloer.  

Waarom tegels?

Er zijn natuurlijk veel redenen waarom een tegelvloer al jarenlang de favoriete afwerking voor veel huizen is. Tegels zijn makkelijk in onderhoud, relatief snel te plaatsen, beschikbaar in alle stijlen en formaten én in alle prijsklassen.

Bovendien zijn ze slijtvast, meestal ongevoelig voor vlekken en gaan ze heel goed samen met de populaire vloerverwarming. Eindeloos veel mogelijkheden dus die passen in elk interieur, logisch dat de tegel vloer nummer één blijft.

Maar net omdat de keuze zo ruim is kan je je best heel goed laten informeren vooraleer je een definitieve keuze maakt. Want een heel poreuze tegel op een plaats waar je vaak met natte schoenen loopt kan snel tot vlekken leiden. En je moet natuurlijk jarenlang van je tegelvloer genieten dus ook over het uitzicht denk je best goed na.

Bij New Floor Creation plaatsen we niet alleen tegels en keramische vloeren, je kan bij ons ook terecht voor advies zodat jij de juiste keuze maakt. Daarom raden we aan om jouw tegels via ons te bestellen, zo ben jij zeker van een kwalitatieve vloer die helemaal past bij jouw interieur.

Professionele tegelzetters

Iedere bouwer die een beetje handig is denkt er wel eens aan om zelf tegels te leggen. Het lijkt ook niet zo moeilijk. Maar vergis je niet! Er worden vaak fouten gemaakt bij het leggen van een vloer die op termijn kunnen zorgen voor grote schade en jaren later nog steeds frustratie veroorzaken.

Zo moet de chape goed uitgedroogd zijn vooraleer je gaat tegelen. Als er nog teveel vocht in de chape zit dan zet dat uit met loskomende vloer en barsten tot gevolg. Vaak wordt er ook te snel opgevoegd, terwijl het vocht uit de tegellijm eerst via die voegen moet verdampen.

Of de tegel wordt niet waterpas gelegd, bijvoorbeeld omdat de ondergrond te oneffen is of omdat je niet over het juiste materiaal beschikt om de vloer echt recht te leggen. En dan wordt de klus natuurlijk een nachtmerrie.

Reken daarom op de professionele plaatsing door New Floor Creation. Wij staan je bij in je keuze voor de beste tegel, verwijderen de bestaande vloer indien nodig, leggen een nieuwe chape en werken dan perfect af met een mooie tegelvloer.

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op voor professioneel advies en een uitgebreide offerte.

Contacteer ons voor
meer info of een vrijblijvende offerte
Sitemap
Voorwaarden


Vismarkt 2
3980 Tessenderlo

Privacy & Cookie Policy

Verkoopsvoorwaarden

BE0719413069

© 2021 New Floor Creation