Gietvloeren

Gietvloeren winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Logisch want zo’n gietvloer is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en kan in zowat alle mogelijke kleuren worden gemaakt. Bovendien is het mogelijk om deze vloeren aan te leggen over bestaande ondergronden waardoor het de ultieme oplossing is voor renovaties.

Voordelen van gietvloeren

We kennen gietvloeren voornamelijk uit industriële omgevingen. Daar is dit type vloer al jarenlang populair omdat hij zo sterk en makkelijk in onderhoud is. Maar gietvloeren worden nu ook steeds vaker in particuliere woningen geplaatst.

Zo ziet het interieur van de woning er heel strak en minimalistisch uit en toont de ruimte groter. Bovendien – zoals de naam het zelf zegt – wordt de vloer gegoten en vlakt hij zichzelf uit waardoor er geen oneffenheden opduiken. Een gietvloer heeft ook geen naden wat hem bijzonder hygiënisch maakt.

Hoe een gietvloer plaatsen? Onze werkwijze.

New Floor Creation is dé specialist in het plaatsen van gietvloeren. Met meer dan 25 jaar ervaring in vloeren en totaalrenovaties weten wij precies aan welke eisen jouw vloer moet voldoen om er levenslang van te genieten.

Wij komen eerst bij je langs om jouw project te bespreken en de werf of het pand te bekijken. Op basis van jouw wensen, de huidige toestand van de vloer en de te behandelen oppervlakte maken wij een gedetailleerde offerte voor je op.

Voordelen van een gietvloer

Nieuwe vloer zonder breken

Naadloos en milieuvriendelijk

Oerdegelijk en slijtvast

Verander van kleur

Contacteer ons voor
meer info of een vrijblijvende offerte
Sitemap
Voorwaarden


Vismarkt 2
3980 Tessenderlo

Privacy & Cookie Policy

Verkoopsvoorwaarden

BE0719413069

© 2021 New Floor Creation