Gietvloeren

Gietvloeren winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Logisch want zo’n gietvloer is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en kan in zowat alle mogelijke kleuren worden gemaakt. Bovendien is het mogelijk om deze vloeren aan te leggen over bestaande ondergronden waardoor het de ultieme oplossing is voor renovaties.

Voordelen van gietvloeren

We kennen gietvloeren voornamelijk uit industriële omgevingen. Daar is dit type vloer al jarenlang populair omdat hij zo sterk en makkelijk in onderhoud is. Maar gietvloeren worden nu ook steeds vaker in particuliere woningen geplaatst.

Zo ziet het interieur van de woning er heel strak en minimalistisch uit en toont de ruimte groter. Bovendien – zoals de naam het zelf zegt – wordt de vloer gegoten en vlakt hij zichzelf uit waardoor er geen oneffenheden opduiken. Een gietvloer heeft ook geen naden wat hem bijzonder hygiënisch maakt.

Nog een voordeel van gietvloeren: ze kunnen in zowat elke kleur worden gemaakt door kleurpigmenten met de kunstharsen te mengen. Wil je op termijn een andere kleur? Met een nieuwe toplaag is dat doorgaans op 1 dag klaar. Onze vloeren zijn ook krasvrij en minder gevoelig voor vlekken dan bijvoorbeeld betonvloeren, hout en zeker tapijt.

Tenslotte zijn ze ook vrij snel te plaatsen en omdat ze over de bestaande vloer heen kunnen worden gegoten (als er niet teveel oneffenheden zijn) is het de ideale oplossing voor renovaties. Wil je kennis maken met ons aanbod in gietvloeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een aanbod op maat.

Hoe een gietvloer plaatsen? Onze werkwijze.

New Floor Creation is dé specialist in het plaatsen van gietvloeren. Met meer dan 25 jaar ervaring in vloeren en totaalrenovaties weten wij precies aan welke eisen jouw vloer moet voldoen om er levenslang van te genieten.

Wij komen eerst bij je langs om jouw project te bespreken en de werf of het pand te bekijken. Op basis van jouw wensen, de huidige toestand van de vloer en de te behandelen oppervlakte maken wij een gedetailleerde offerte voor je op.

Wanneer de werken starten zullen we eerst de bestaande vloer opschuren en een hechtingslaag aanbrengen. Bij nieuwbouw is chape een ideale ondervloer omdat die meestal heel vlak is en er dus geen oneffenheden weg te werken zijn.

Daarop komt er een egalisatielaag die ervoor zorgt dat de ondergrond perfect glad is. En tenslotte wordt de eigenlijk gietvloer aangebracht in de kleur die jij wenst.

Dit hele proces gaat vrij snel waardoor je als bouwheer veel tijd wint ten opzichte van andere types vloer. Wil je meer informatie over onze gietvloeren? Neem dan zeker contact op met New Floor Creation!

Voordelen van een gietvloer

Nieuwe vloer zonder breken

Naadloos en milieuvriendelijk

Oerdegelijk en slijtvast

Verander van kleur

Contacteer ons voor
meer info of een vrijblijvende offerte
Sitemap
Voorwaarden


Vismarkt 2
3980 Tessenderlo

Privacy & Cookie Policy

Verkoopsvoorwaarden

BE0719413069

© 2021 New Floor Creation